Jet Net Careerdays 28 en 29 november 2017

Biologie Decanen Ontwikkel Team Natuurkunde Scheikunde Wiskunde 10 augustus 2017

Ook dit jaar zal de Jet-Net Career Day regionaal georganiseerd worden. Voor de regio Zuid is opnieuw gekozen voor een samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De Jet-Net Career Day Zuid zal plaatsvinden op dinsdag 28 en woensdag 29 november 2017 op de TU/e.

Doel en opzet van de Jet-Net Career Day Zuid
Ca 1200 Leerlingen van de klassen 4 havo en 5 vwo met een N-profiel van de Jet-Net scholen uit Limburg, Brabant en Zeeland zijn van harte welkom. Deze leerlingen hebben, gezien hun profielkeuze, al interesse in bèta en techniek en het is onze uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Jet-Net Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Het inspelen op de belevingswereld is daarbij erg belangrijk. Leerlingen moeten de Jet-Net Career Day zien als een persoonlijke ervaring.

Uitgangspunt van de stands is: 20% vertellen, 80% laten doen. Waarbij de leerlingen kunnen bouwen, proberen, proeven, programmeren, etc. Kortom ervaren!

Meer info: http://www.regionalecareerday.nl/

Nog vragen? Neem contact op via careerdayzuid@tecwijzer.nl