Masterclass CollegeConnect™ voor professionals op het gebied van techniekintegratie

4 februari 2017

Technologische ontwikkelingen gaan snel, razendsnel! Leerlingen hebben vaak nog geen idee wat het technologisch werkveld inhoudt en ook docenten hebben niet altijd het juiste beeld. Een goede keuze voor opleiding en beroep wordt hierdoor wel heel erg moeilijk!

Kant en klare oplossingen bestaan niet maar tijdens Masterclass CollegeConnect™ gaan we wel een poging wagen. Met als thema 'Beeldvorming bij jongeren, hoe doe je dat?' zet een inspirerende en deskundige spreker u op het puntje van uw stoel. Daarna nodigen we u uit om in kleine groepen uw problematiek te bespreken, ervaringen uit te wisselen, uw visie en kennis te delen en met elkaar nog betere oplossingen te bedenken.

Masterclass CollegeConnect™ levert u inspiratie, goede ideeën en waardevolle contacten op. Tegelijkertijd kunt u ook nog genieten van een prachtig evenement: FIRST ®LEGO® League Benelux finale 2016-2017! En u geniet niet alleen, want ook voor uw partner en kinderen (leeftijd 6-12) hebben we een mooi programma gemaakt, dat zij kunnen volgen tijdens het masterclassprogramma.

Masterclass CollegeConnect™ start om 11:00 uur waarbij u vanaf 10:30 uur welkom bent voor een kopje koffie. Een inspirerend spreker en een aantal sessies, waarbij we op zoek gaan naar kansen en mogelijkheden. Vanaf 13:15 uur praten we informeel verder onder het genot van een lunch.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. beperkte beschikbaarheid en doet u voor 20 januari 2017 met deze link. Vergeet hierbij niet om ook uw kind(eren) op te geven zodat wij rekening kunnen houden met het aantal kinderen in het programma. Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u een mail met alle benodigde informatie.

ZATERDAG 4 FEBRUARI 2017 
DELTION COLLEGE ZWOLLE 
MOZARTLAAN 15, 8031 AA ZWOLLE

Masterclass CollegeConnect™ vindt plaats bij het Deltion College tijdens de FIRST®LEGO® League Beneluxfinale 2016-2017.
Organisatie: Stichting Techniekpromotie, Deltion College Zwolle en TechniekPact Zwolle.